Συναυλίες

2 συναυλίες λοιπόν αυτές τις ημέρες, μια Stratovarius και μια Paradise Lost. Επίσης είναι και μία Skyclad η οποία θα γίνει το Σάββατο.
Καλή φάση.

Στους Stratovarius πήγα μόναχούλης αλλα αυτυχώς βρήκα εκεί γνωστούς (τελικά έχω αρκετούς ε;) και περασαμέ γαμάτα. Χτύπημα μέχρι τέλους και μετά άλλες 7 ώρες στα Λαδάδικα ασταμάτητο χτύπημα. Στο τέλος φυσικά βγήκα βραχνιασμένος αλλα το διασκέδασα. Πήρα και το τηλέφωνο απο ένα παλικαράκι για να έχω παρέα να βγαίνω οπότε ήταν το highlight της εβδομάδας.

Στους Paradise Lost πήγα μαζί με την Δώρα απο την ΚΝΕ την οποία πήρα την τελευταία στιγμή. Ευτυχώς περναγε απο το κέντρο καθώς πήγαινε και δεν υπήρξε πρόβλημα. Δεν έπεσε πολύ χτύπημα εκεί και μετά απο το X δεν είχε πολύ χαβαλέ αλλα ευτυχώς όταν πήγα απο το Dizzy βρήκα κάτι γνωστους αλλα και μια κοπέλα την οποία είχα γνωρίσει στους Stratovarius και η οποία φερόταν πολύ φιλικά…είδομεν σε αυτό το μέτωπο.
Πλάκα είχε πάντως πριν πάμε λαδάδικα, που περάσαμε απο το σπίτι του Πάνου ο οποίος με έχωσε να κοιτάξω τον υπολογιστή του άλλη μια φορά (με δελέασε με τσιπουράκι πάντως, δεν μπορώ να πώ)

Τώρα θα προσπαθήσω να αγοράσω εισιτήρια μέσω του Τάσου απο την Αθήνα διότι οι βλάκες δεν φέραν είσιτήρια Skyclad στην Θεσ. Τσογλάνια…