Τζούροβιτς

Άιντε αρκετά άργησα να γράψω αυτή την εμπειρία. Ας την ρίξουμε πίσω στον χρόνο…

Χθες – λέμε τώρα – χθες λοιπόν έτυχε να πάω στο σπίτι μια κοπέλας, εν ονόματι Λένας την οποία είχα αρχικά γνωρίσει στο σπίτι της Νίκης. Την προηγούμενη μέρα μάλιστα την είχα πετύχει στο δρόμο μαζί με την Έλενα φάνηκε πολύ χαρούμενη που με είδε. Μάλιστα στην Ναβαρίνου που ήρθαν και με βρήκαν μετά μου έδειχνε κάποια σημάδια όπως το να με αγγίζει ή να μου λέει ότι έχω ωραία χέρια για μασάζ.

Anyway, είχαμε δώσει ραντεβού, με την Έλενα, για να τα πούμε το βράδυ κατα τις 9. Μετά την δουλειά η αδελφή μου είχε αράξει σπίτι μου και τα λέγαμε αλλα όταν πλησίαζε η ώρα δεν μπορούσα με τίποτα να πετύχω την Έλενα στο τηλέφωνο. Στο τέλος πήγα με την Μαρία στο Stones (αφότου κάναμε μια αποτυχημένη βόλτα από το Silver Dollar που ήταν κλειστό). Επιτέλους, αφότου είχαμε κάτσει και παραγγείλει (Και είχα δει και την Ζωή, τον μεγάλο μου έρωτα να δουλεύει, και να με αγνοεί) θυμήθηκε να μου στείλει μήνυμα η Έλενα λέγοντας μου ότι ήταν στο σπίτι της Λένας για καφέ. Δεν μπορούσα όμως να παρατήσω την αδελφή μου έτσι και ούτε μπορούσε να έρθει μαζί γιατί ήδη είχε προσκαλέσει ένα φίλο της να έρθει στο Stones οπότε αναγκάστηκα να την αφήσω με τον φίλο της, όταν ήρθε και να πάω στο σπίτι της Λένας. Δεν μου άρεσε που το έκανα αυτό αλλά ήθελα πολύ να γίνει κάτι με την Λένα.

Εκεί πέρα ήταν η Έλενα, η Λένα και ένα ακόμα παλικάρι που δεν θυμάμαι το όνομα του. Το παλικάρι ήταν λιώμα και απ’ ότι κατάλαβα, σε μια φάση πήγε στην τουαλέτα να βαρέσει ένεση, όπου και βρήκε χρόνο η Έλενα να του τα χώσει πίσω από την πλάτη για το πόσο μαλάκας είναι.

Σε μια φάση έκανα και ένα μασάζ στην Λένα που μου το ζήτησε αλλά σχετικά στα όρθια οπότε δεν ήταν ολοκληρωμένο. Επίσης μου φαινόταν και λίγο πιο απόμακρη απ’ όσο περίμενα και είχα ψιλο-ξενερώσει γιατί έβλεπα άλλη μια ευκαιρία να χάνεται.
Τέλος πάντων σε μια φάση έφυγε το παλικάρι και μετά από λίγο ήρθε ένας άλλος, ο Δημήτρης, τον οποίο ξέρω από το dizzy, αλλά μόνο φατσικά. Κλασσικός μεταλλάς, δεν ξέρω πως άρχισε να τον κάνει παρέα η Έλενα μια και αυτή είναι που τον κάλεσε.

Αυτός πρέπει να είναι κάπου 18-19 αλλά φερόταν πολύ ανώριμα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά γενικά έκανε πράγματα με τα οποία γελούσαμε, αλλά όχι με την πράξη αλλά με τον ίδιο που σκέφτηκε ότι αυτή η κίνηση θα ήταν αστεία.
Κάπου εκεί, και ενώ είχαμε αρχίσει να νυστάζουμε (θα κοιμόμουν εκεί τελικά) μου είπε η Λένα να της κάνω κανονικό μασάζ. Οπότε πάμε στην κρεβατοκάμαρα και καθόμαστε στο κρεβάτι. Αυτή βγάζει μπλούζα, σουτιέν και ξαπλώνει…και εγώ έχω μείνει μαλάκας όχι μόνο για την απίστευτη φυσικότητα που το έκανε αλλά και με την θεά του σώματος της, το οποίο ήταν χάρμα οφθαλμών πραγματικά.

Άρχισα να της κάνω μασάζ χρησιμοποιώντας μια κρέμα που είχε εκει δίπλα αλλά σιγά σιγά άρχισα να το κάνω πιο αισθησιακό ώσπου σε μια φάση έσκυψα, την γύρισα λίγο από τον ώμο και την φίλησα.

Ευτυχώς έκατσε γιατί εάν με γείωνε θα ξενέρωνα απίστευτα.

Χαμουρευόμασταν αρκετή ώρα και πολύ ωραία μάλιστα, και ψιλό-γελούσαμε όταν ακούγαμε ατάκες των άλλων από μέσα. Πραγματικά είχα αρχίσει να λυπάμαι την Έλενα αλλά δεν έλεγε να σηκωθώ.
Έτσι όπως ήμασταν αγκαλιά λοιπόν, σε μία φάση ακούμε την Έλενα να έρχεται οπότε σταματάμε και κοιτάμε προς την πόρτα. Μπαίνει αυτή μέσα, κοιτάει…και μένει κόκαλο. Γυρνάει και φεύγει χωρίς να πει τίποτα ενώ εμείς χασκογελούσαμε…για λίγο 😉

Το χαμούρεμα κράτησε αρκετή ώρα και τα κάναμε όλα εκτός από το ψητό γιατί δεν ήθελε η Λένα, επειδή, λέει, το κάνει όλη την ώρα αυτό το πράγμα τον τελευταίο καιρό. Τώρα βρήκε να τν πιάσει η ενοχή γμτ! Τελικά αφότου πρέπει να είχε τελειώσει τουλάχιστον μια φορά (τουλάχιστον έτσι την έκοψα) πήγαμε μέσα με τους άλλους, και μετά από λίγο πέσαμε για ύπνο. Εγώ κοιμήθηκα στο ίδιο δωμάτιο με την Λένα και την Έλενα (αλλά όχι στο ίδιο κρεβάτι με την Λένα η οποία δεν ήθελε γιατί θα γαμιόμασταν) και ο Δημήτρης μόνος του μέσα.

Την επόμενη μέρα ξυπνήσαμε λίγο απότομα γιατί η Έλενα έκανε πολύ φασαρία με το κινητό, μετά έφυγε και ξανάρθε γιατί ξέχασε το κινητό και τέλος έφυγε και ο Δημήτρης που ξέχασε και την πόρτα ανοιχτή. Όταν ξυπνήσαμε δε, η Λένα δεν γούσταρε καθόλου να συνεχίσουμε το χθεσινό γιατί είχε σπαστεί (γμτ πάλι) και καταλήξαμε να μιλάμε για την Νίκη (την έθαβε) και το πόσο εκνευρίστηκε το πρωί. Ήπιαμε ένα καφέ, φάγαμε μερικά τόστΝ και κατά τις 3 παρά φύγαμε (αυτή για Harley και εγώ για το σπίτι).

Τελικά η βραδιά δεν ήταν απόλυτη αποτυχία αλλά δεν εξελίχθηκέ τέλεια.