Χρόνια Λίγα και Κακά

Μιλάμε αυτή την πρωτοχρονιά περασα κα-τα-πλη-κτι-κ-α έτσι; Απίστευτες κραιπάλες, ποτά και χωρός μέχρι τελικής πτώσεως και μετά όργια στο καπάκι για να στρώσει η επόμενη μέρα

Ε, ποιον κοροιδεύω; Σκατά κατα κόρον. Παρασκευή μέσα, Σάββατο μέσα μέχρι το βράδι που πήγα στο σπίτι του γκόμενου της αδελφής μου και κέρδισα 4 έουρο στην εικοσιμία και μετά μια βόλτα απο λαδάδικα που κέρδισα άλλα 5 απο την ηλιθιότητα του πορτιέρη. Κυριακή μέσα. Δευτέρα μέσα. Τώρα μέσα…

Και γαμώ ε; Ποιός στην χάρη μου.

Και τι έκανα καθώς καθόμουν μέσα με τον άπειρο χρόνο μου; Έβλεπα Lost και έπαιζα Wesnoth. Τρελό κάψιμο δηλαδη. Κάτι μου ήρθε σε μια φάση να ξεκινήσω δικό μου campaign στο [tag]Wesnoth[/tag] αλλα μόλις καθόμουν στον υπολογιστή βαριόμουν. Κλάιν. Λιγο στην δουλειά σήμερα μου ήρθε έμπνευση αλλα κλάιν again.

Γιατί τόσο μέσα; Έ έξαφανίστηκαν όλοι. Οι μισοί στα χωριά τους, οι 2 στρατό, ο ένας με την γκόμενα δεν έμεινε και κανείς…η τουλάχιστον έτσι κοροϊδευω τον εαυτό μου για να δικαιολογήσω το γεγονός οτι και εγώ δεν έκανα ιδιαίτερο κόπο να πάρω τηλέφωνα (Ντάξ πήρα μερικά αλλα μετα απο 2-3 απογοητεύτηκα). Δεν με πήρε και κανένας, οπότε…μέσα.

Ξεκίνησα να παίζω και Dofus την προηγούμενη εβδομάδα αλλα το βαρέθηκα σε χρόνο DT και τώρα προσπαθώ να πείσω τον Άγγελο να πάιζουμε μαζί.

Πάλι καλά που δεν με βρήκε ο νέος χρόνος μόνο μου δηλαδή