Γουέσνοθ

Δεν το έχω αναφέρει μέχρι τώρα, αλλα έχω αρχίσει να προσφέρω στο Wesnoth τον τελευταίο καιρό. Κυρίως δημιουργώ ένα campaign, εν ονόματι Forgotten Legacy καθώς και να κάνω επιδιορθώσεις στα κείμενα απο άλλα campaigns.
Δυστυχώς η μικρή διάρκεια προσοχής μου, με αποτρέπει απο το να προχωρήσω γρήγορα με το δικό μου (έχω κάνει μόνο 3 σενάρια μέχρι τώρα) αλλα ευτυχώς οι επιδιοθώσεις είναι πιο χαλαρές.
Το πιο δύσκολο campaign να σουλουπώσω φυσικά είναι το Legend of Wesmere στο οποίο τα κείμενα είναι επιεικώς απαραδεκτα. Μιλάμε ώρες ώρες νομίζω οτι το έγραψε παιδάκι του δημοτικού, για τόσο χάλι λέμε.
Ευτυχως τώρα για αλλαγή άρχισα να φτιάχνω το Invasion of Arendia το οποίο είναι πολύ πιο καλοφτιαγμένο και έχει επίσης και καλύτερο σενάριο. Πρίν απο λίγο έστειλα τις αλλαγές μου στον δημιουργό του και κατενθουσιάστηκε (θα μου πεις, σχολείο πηγαίνει ακόμα οπότε αναμενόμενο).

Πάντως αξίζει να το παίξεις το [tag]Wesnoth[/tag] τώρα. Αφότου πήγε στην 1.1 version έχει αναβαθμιστεί πολύ και σιγά σιγά πλησιάζει στην κρισιμη μάζα απο Developers στην οποία η ανάπτυξη του θα γίνεται με πολύ γοργούς ρυθμούς.
Εαν είχαμε και περισσότερους ζωγράφους & σχεδιαστές θα ήταν καλύτερα φυσικά (Εαν το διαβάζεις αυτό και έχεις όρεξη να επιδείξεις την τέχνη σου σε ένα μέρος που θα την δει πολύς κόσμος, άμε μια βόλτα απο εκεί.) αλλα ακόμα και τώρα τα πράγματα προχωράνε όμορφα.