Ελληνικά. Why not?

Σκεφτόμουν: Γιατι κάθομαι και γράφω στα αγγλικά τόσο καιρό εδω μέσα; Ίσως γιατι απλά έτσι συνήθισα στα blogs που διάβάζω τόσο καιρό. Αλλα why συνεχίζω; Αφού στην πραγματικότητα τα Ελληνικά και μ’αρεσουν και πιο εύκολα εκφράζομαι. Ίσως απλά δεν ήθελα να απογοητεύσω το παγκόσμιο κοινό που είχα μέχρι τώρα (Και καλα…) αλλα προχθές που το έκανα απλά βόλεψε και λέω να συνεχίσω έτσι.

Λοιπόν, σημερα έγινε το υπερπωρωτικό πάρτυ στον χώρο εργασίας το οποίο όπως πάντα τα έσπασε όλα. Ξύδια άπειρα, χωροί πάνω στα τραπέζια, ρωμαικά σατουρνάλια όργια, ξέρετε τώρα…μετά ξύπνησα και κατέβηκα κατά τις 3 κάτω να χλαπακιάσω τα καναπεδάκια.

Κλασσικά το μόνο που γινόταν ήταν όλοι να κάθονται σε πηγαδάκια ανα τμήμα και να τρώνε. Μετά ήρθαν οι big chiefs είπαν 2-3 βαρετές κουβέντες και όλοι, σαν καλά παιδάκια κουνήσανε τις καρκάλες τους, είπανε “χρόνια πολλά” όταν έπρεπε, πήραν το κρασι-δώρο τους και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια δίνοντας μια χειραψία στο Management Team λές και ήταν οι κουμπάροι με τους νεονυμφούς. Πάλι καλά που δεν έλεγαν και “Να ζήσετε” δηλαδή.

Τουλάχιστον είχα και τον Παντελή να λεμε καμία μαλακία να περνάει η ώρα μέχρι να τελειώσει το θέμα. Πάλι η κουφάλα χαλαρά την έβγαλε. Ζήτημα να δούλεψε 3 ώρες σήμερα.

Επίσης η Αγγελική μου έβγαλε και μια γαμάτη φωτο (πιο κάτω)

Σαν κανονικός BOFH είμαι και γουστάρω. Και ειδικά έτσι όπως μου την έδωσαν πάλι σήμερα με τις κωλο-ευχές που στέλνανε μέσω e-mail ήμουν έτοιμος να συνάψω το εξής μήνυμα

Subject: Ευχές
Το τμήμα μηχανογράφησης σας εύχεται καλές γιορτές και σας υπενθυμίζει:

Εαν ξαναστείλετε ευχές σε όλους τους χρήστες αντί να τις βάλετε στους κοινόχρηστους φακέλους…
BOFH
Θα είναι οι τελευταίες σας!

Καλό ε; Θα ρωτήσω τον IT Director να ειδούμε εαν θα μου το επιτρέψει έστω και για αστείο (Ναι καλά). Αλλα πάντως θα ήταν κάτι πρωτότυπο σε σχέση με τις κλασσικές εμμετικές βλακείες που στέλνουν όλοι (ή μάλλον όλες)

Επίσης σαν κλασσικός επιβήτωρ που είμαι δεν έχασα την ευκαιρία να βγω αγκαλιά με δύο θυλικά
Image Hosted by ImageShack.us
έτσι έεετσι…

Άιντε να δούμε πως θα περάσουμε τις γιορτές τώρα