Κουραστικός μήνας

Ένας μήνας γυμναστικής πέρασε τελικά, η μεγαλύτερη περίοδος γυμναστικής που έχω κάνει στην ζωή μου για να πω την αλήθεια. Όταν ξεκίνησα δεν περίμενα οτι θα τα καταφέρω να κρατήσω το ενδιαφέρον μου αλλά φαίνεται ότι ακόμα συντηρείται.

Ακόμα δεν έχω δει καμία συνταρακτική αλλαγή στη σωματική μου διάπλαση αλλά αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει άμεσα, τουλάχιστον σύμφωνα με τα διάφορα κείμενα γύρω απο το συγκεκριμένο θέμα που έχω διαβάσει στο internet. Παρ’ολ’αυτά η φωτογραφίες που κρατάω κάθε εβδομάδα δείχνουν μια σχετική πρόοδο (Όχι δεν πρόκειται να τις δείξω ακόμα). Συγκεκριμένα έχουν αρχίσει να φαίνονται κάποιοι κοιλιακοί μυς αλλά τα πατσοκοίλια στα πλάγια παραμένουν σταθερά και δεν εχω ιδές πως να τα κάψω. Επίσης η αντοχή μου στους κοιλιακούς και τα push-ups έχει αυξηθεί κάτι που βρίσκω αρκετά θετικό.

Αυτή την εβδομάδα όμως απέφυγα ήδη 2 φορές την εξάσκηση και δεν μ’αρεσει. Θα γίνει τρεις εάν γίνει και σήμερα. Διαβάζω όμως ότι δέν χρειάζεται καθημερινή γυμναστική. Τρείς φορές την εβδομάδα (λογικά) αρκούν. Ίσως. Τις τελευταίες μέρες νοιώθω κάποιο πόνο να παραμένει στην κοιλιακή μου χώρα και λέω να το πάρω πιο χαλαρα, Θα ακολουθήσω τις οδηγίες απο εδώ για αλλαγή να δω πως πάει. Ήδη παρήγγειλα και την μπάρα ώστε να μπορώ να κάνω σηκώματα.

One thought on “Κουραστικός μήνας”

  1. Αντε βρε χαμενε βρες καμια γκομενα, εκει να δεις γυμναστικη…

Comments are closed.