Το κέρατο μου το τράγιο

Γαμώτω πως να μην τσαντιστώ απίστευτα τώρα.

Σήμερα αναγκάστηκα να κλείσω το unofficial information dump που είχα στήσει για την ECB όταν ένα email που έστειλα ξαφνικά βρέθηκε στα χέρια ενώς manager (Συγκεκριμένα, της Marjut ) η οποία έστειλε ένα μήνυμα στο Mike για να το κατεβάσω γιατί φρίκαρε οτι θα το έβλεπε όλως ο κόσμος. Αυτό με κάποιο τρόπο έφτασε στα χέρια του HansJacob ο οποίος κάλεσε τους Team Leaders (Mike & Scott) για να τους ρωτήσει τι εστί βερύκοκο. Μετά απο αυτό ο Mike ήρθε και μου είπε οτι καλύτερα είναι να το ξηλώσω όλο γιατί δεν ξέρει ακριβώς τι θα συμβεί και ο HJ θέλει μια λίστα απο τις σελίδες που είχα ανεβάσει για να δουν τι ρίσκο υπήρχε.

Φυσικά και δεν υπήρχε ρίσκο μιάς και δεν είχα ανεβάσει ούτε μισό κωδικό αλλά άντε να τους το εξηγήσεις αυτό.

Κατέβασα την σελίδα. Έκλεισα το domain και άλλαξα τοπόθεσία στον κεντρικό φάκελο για να είμαι σίγουρος. Η ψυχή μου πήγε στην κούλουρη αλλά ευτυχώς ο HJ φάνηκε να μην έχει πρόβλημα με αυτά που είχα ανεβάσει και μάλλον το θέμα πέθανε εκεί.

Ελπίζω να μην ξαναβγεί σαν ζόμπι για να με κυνηγήσει…

Αλλά γαμώ το κέρατο μου το τράγιο, ποιο αρχιδάκι σκέφτηκε οτί θα ήταν καλή ιδέα να το στείλει στο Management…Ο απίστευτος ηλίθιος ο Kiefer…τι να πω…

Είχε και το ειρωνικό σχόλιο “Ummm…Marval KB?”

Αρχίδι!