Μααας γάμησε…

Μετά την δουλειά χθες, πήγα μια βόλτα απο την Τσιμισκή 48-50 να δω λίγο την Νίκη. Αν και δεν μου είχε απαντήσει χθές που της είχα στείλει μήνυμα για μπύρα στο Stones, ήταν καταχαρούμενη που με είδε. Κατευθείαν φιλιά και αγκαλιές.

Μετά τον Φωκά πήγαμε μία βόλτα να φάμε λίγο πλαστικό (McDonalds) και μετά με έψησε να πάμε σπίτι της να γνωρίσω και την Τζουροβιτς.

Κορμάρα…

Αν και στην αρχή δεν μιλούσαμε ιδιαίτερα, είχε πολυ χαβαλέ ή φάση, μέχρι ένα σημείο δηλαδή. Ανακαλύψαμε οτι όχι απλά έχουμε το ίδιο ζώδιο, αλλα έχουμε και τον ίδιο ωροσκόπο. Αυτή γούσταρε που έκανα κοντάρι και εγώ ήθελα να δοκιμάσω LSD κάποια στιγμη και ίσως να είναι το κονε μου για αυτό.
Είχαν ανάψει και κάτι τρελούς μπάφους εκει μέσα και λέγαμε μαλακίες, ειδικά όταν ήρθε η Έλενη. Στον δεύτερο με πείσαν να κάνω και εγώ.
Το πρόβλημα ήταν όμως οτι είχα ραντεβού με τον Πάνο, την Δέσποινα και την παρέα της και το τσιγάρο το έκανα 45 λεπτά πριν το ραντεβού. Ντάξ, το πρώτο με έφτιαξε λιγάκι και έλιωσα στον καναπέ, το δέυτερο όμως ο μαλάκας τι το ήθελα;

Μιλάμε είχα γίνει χώμα (ωράιο χώμα όμως) και οι άλλες (Τζουροβιτς & Ελένη) με κοιτούσαν και χασκογελούσαν με την κατάντια μου. Πλάκα είχε, ειδικά μιας και χαιρόμουν με τον τρόπο που με κοίταγε η Τζούροβιτς. Έλα όμως που ήρθε η ώρα να φύγω και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου…
Πήρα τηλέφωνο τον Πάνο να μου πουν που θα πάνε για να τους συναντήσω αλλα μετα απο μισή ώρα και ακόμα δεν μπορούσα να συνέλθω (είχαμε ραντεβού 9:45μμ).
Έφυγαν οι άλλες και έμεινα εγώ με την Νίκη η οποία είχε αρχίσει να ανησυχεί λίγο. Σηκώθηκα καθιστός προσπαθώντας να ξενερώσω λίγο. Τίποτα.
Έριξα λίγο νερό στο προσωπο μου. Τίποτα. Κάθομαι ξανα λίγο στον καναπέ και μου έρχεται αναγούλα. ‘Νιώθω οτι θα ξεράσω’ λέω και σκέφτομαι απο μέσα μου ‘Έλα ρε Κώστα. Κρατήσου, δεν είναι τίποτα’. Αρχίδια όμως, δεν πρόλαβα να τελειώσω την φράση μου και το νιώθω να έρχεται. Σηκώνομαι απο την θέση μου και κατευθύνομαι στον καμπινέ. Με το που άνοιξα την πόρτα μου βγήκε οπότε το τελευταίο μέτρο ουσιαστικά το πήδηξα και τα έβγαλα όλα (6 φορές).
Κάπως συνήλθα και προσπαθούσα να σταθεροποιηθώ. Πήγα μέσα πάλι με την Νίκη η οποία με ρώταγε εαν είμαι καλά, αλλα τι να της πώ; Δεν έβλεπε;

Anyway, κάθισα λίγο και έστειλα μήνυμα στον Πάνο οτι δεν θα πάω τελικα γιατι δεν είμουν καλα (Το αστείο είναι οτι μου είχε στείλει μήνυμα πιο πριν να μην αργήσω γιατι ήταν μόνος με 4 γκόμενες και ένοιωθε σαν πούστης που βγήκε με τις φίλες του) αλλα τι να του κάνω.
Άραξα λίγο ακόμα και μου έκανε και ένα καφέ η Νίκη μπας και συνέλθω αλλα με το που ήπια μια γουλιά…βουρ για τουαλέτα και τα έβγαλα όλα πάλι (τι σκατά έβγαζα δεν ξέρω, νόμιζα οτι θα βγάλω τα έντερα μου στο τέλος). Δεν ήμουν για να βάλω τίποτα στο στομάχι μου τέλος πάντων ξάπλωσα λιγάκι να ηρεμήσω και μου έφερε και η Νίκη μια κουβέρτα (Η καημένη είχε πεθάνει απο την ανησυχία της :), όλο με ρωταγε εαν είμαι καλα και μου έλεγε οτι με χάλασε το άγχος που είχα για το ραντεβού)

Τέλος πάντων, κοιμήθηκα εκεί και ξύπνησα κρυώνοντας να πάω στην δουλειά.
Τώρα είμαι με πολύ ευαίσθητο στομάχι το οποίο προσπαθώ να κετευνάσω.

Ελπίζω πάντως να ξαναδώ και να κάνω κάτι με την Τζούροβιτς.