I do need to remember the small stuff…

Ευτυχώς που υπάρχει και η Anath να μου θυμίσει ότι ο αρχικός σκοπός αυτού του ιστολογίου ήταν για να κρατάω αναμνήσεις από την ζωή μου πρίν επέλθει το…Αλτσχάιμερ. Έχω κολλήσει τελευταία με τα φιλοσοφικά/υπαρξιακά/αθειστικά και δεν καταγράφω καθόλου την ζωή μου.

Φυσικά και τα περισσότερα θα γραφτούν παρά κλειστών των θυρών (μη χαίρεστε παλιοτυροβρωμίκουλες) αλλά έτσι και αλλιώς, ο σκοπός τους δεν είναι τόσο πολύ η κοινή κατανάλωση.

Αντε να δούμε εαν θα το καταφέρομεν.

Τι μου έχει συμβεί τελευταία στην ζωή μου λοιπόν;

Well, είμαι πια στην πρώτη σχέση που έχει κρατήσει σχεδόν ένα χρόνο μετά απο την πρώτη μου σχέση και που πάει αρκετά καλά, μπορώ να ομολογήσω. Δεν υπάρχουν τριβές, καυγάδες κλπ αλλά δεν βαριόμαστε. Γενικά σαν σχέση έχει βοηθήσει να σταθεροποιηθώ αρκετά εν Γερμανια.

Παλέυω ακόμα με το ADD μου για να συνεχίσω με τα διάφορα projects που έχω ξεκινήσει. Αυτή τη στιγμή δουεύω στο Wesnoth campaign μου και στο ανάλογο site, αλλά η προσοχή μου τείνει να διασπάται εύκολα. Ελπίζω να το τελειώσω πριν τα τινάξω…

Η δουλειά πάει μια χαρούλα και προβλέπεται καινούργια αυξησούλα. Περισσότερες (πικάντικες) λεπτομέρεις δεν λέω για την ώρα για να μην πάρω κάνα πόδι.

Αυτά για την ώρα.