Last.fm Beta

Το last.fm μπήκε σε beta φάση για το καινούργιο layout και οι subscribers είναι προσκαλεσμένοι να παίξουν μαζί του. Πρέπει να πω οτι h καινούργια έκδοση είναι εντυπωσιακή.

Μερικά απο τα καινούργια πράγματα είναι ένα Recommendations Ράδιο το οποίο φέρνει νέα ακούσματα αυτόματα ανάλογα με το τι προτιμάς να ακούς, Rolling Top Artist/Album Charts για 3, 6 ή 12 μήνες, βολικότερο layout για να βλέπεις με μια ματιά τι κάνουν οι φίλοι και γείτονες σου, ρόλους για τα γκρουπ που ανήκεις (Μουσικό ή Αναγνωστικό ωστε να μην σου στέλνει μουσικές προτάσεις απο ένα φιλοσοφικό group) και άλλα πολλά.

Μέχρι τώρα ότι έχω δει μ’αρεσει, ακόμα και ο μικρός διακόπτης φωτός στο επάνω μέρος που ουσιαστικά “κλείνει τα φώτα”, κάνοντας το Theme μάυρο (Black Metal & Goth fans rejoice).

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη που γίνεται στο [tag]Amarok[/tag] για την καλύτερη υποστήριξη του [tag]Last.fm[/tag], με κάνει πολύ χαρούμενο.

Ορίστε και μερικά Screenshots απο την νέα έκδοση.

DashboardLast Fm user Screen

One thought on “Last.fm Beta”

  1. hey that’s cool! i really wonder my beta page, but i’m not a subscriber :'(

    and don’t ask how i find here 😀 i just want to fix the bug in amaroK (i update the unstable yesterday, so the nightmares has started…) so google sent me here 😉

Comments are closed.