Καλά, Αγγλία είμαι ή έκανα λάθος στις πτήσεις;

Γαμώτω, είχα την εντύπωση οτι η Αγγλία ήταν απο δροσερή εώς κρύα χώρα και 4 μέρες τώρα έχω σκάσει απο τη ζέστη. Μιλάμε είμαι με τα εσώρουχα (Not a pretty sight I know) πάλι ιδρώνω σαν…χμμμ…κάποιος που ιδρώνει πολύ. Και να μην ήταν μόνο αυτό, απο την Πέμπτη δεν ξέρω γιατι αλλα είμαι εκνευριστικά αδιάθετος. Μια με ποιάνει πονοκέφαλος και μία ζαλάδες όταν σηκώνομαι αλλα δεν λέει να μου περάσει ή τέλος πάντων αρρωστήσω να τελειώνουμε.

Εκτώς απο αυτά, ακόμα δεν έχω στήσει τον υπολογιστή μου που, παρεπιπτώντος, δεν ξέρω τι σκατά τον έκαναν στην courrier, αλλά όταν τον άνοιξα για να τον ξεσκονίσω βρήκα μέσα τον χαμό. Αίντε τους ξεβίδωτους σκληρούς να ξεφύγουν και να επιπλέουν το καταλαβαίνω αλλα το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή να σπάσει (στην λαβή) και ο επεξεργαστής να φύγει απο την θέση του ενόσω ακόμα κλειδωμένος; Έ έλεος πια. Ενταξει είμαι και εγώ αρκετά ένοχος που δεν σκέφτηκα να βάλω προστασία στο εσωτερικό αλλα τι στο διάολο κάνανε με ένα κουτι μαρκαρισμένο ως FRAGILE; Τους έποιασε ο πυρετός του Fifa και αυτούς και παίζανε μπάλα;Ευτυχός ζημιά δεν έγινε και με λίγη υπομονή και κόλλα το μηχάνημα πήρε πρός. Ακόμα όμως δεν το έχω σε λειτουργία γιατί δεν έχω οθόνη, εξού και ο λόγος για τον οποίο δεν φαίνομαι στα IM.

Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το μηχάνημα του ξαδελφού μου το οποίο επίσης έχω κάνει και gaming station (Ναι, τώρα έχω δικαιολογία για το gaming vice μου. Δεν έχω φίλους ακόμα 😉 αφότου του έβαλα την δικιά μου Geforce 6600 μιας και είναι πολύ καλύτερο επεξεργαστικά και την εκμεταλεύεται καλύτερα. Εχω λιώσει στα παιχνίδια λοιπόν…ιδρώνοντας.

Το πρόβλημα είναι οτι τώρα που επιτέλους έπεισα τον ξαδελφό μου να χρησιμοποιήσει Skype για της καθημερινές ομιλίες του με Αμερική και πήρε και webcam, θα αρχίσει να κάνει κατάληψη στον υπολογιστή απο τις 10:00 και επείγει ακόμα περισσότερο η επαναφορά του δικού μου.

BTW: Πήρα και καινούργιο κινητό για όποιον ενδιαφέρεται. Το νέο μου νούμερο είναι 07783780699. Επίτέλους έχω έγχρωμο κινητό με κάμερα. Μου το έδωσε ο Παύλος μέχρι να αποκτήσω σύνδεση.

Αυτά για την ώρα

Να δείτε και μια καταιδρωμένη φωτόγραφία μου στο καινούργιο και προσωρινό μου σπίτι.

�α�α�δ��μένο�