Ελευθερία του Λιακοπούλειου λόγου

Ωχ παιδιά δεν μπορώ, δεν ασχολήθηκα με τον Λιακόπουλο παραπάνω απ’οτι είχα διαβάσει για την υπόθεση Τσιπρόπουλου αλλά έτυχε να πέσει στα μάτια μου το παρακάτω άθλιο βιντεάκι αυτού του ανθρώπου.

[coolplayer width=”355″ height=”288″ autoplay=”0″ loop=”0″ charset=”utf-8″ download=”1″ mediatype=”swf”]
Liako
[/coolplayer]

Ρε σείς, τι λέει το άτομο; Έλεος, έλεος ας είναι και σπορέλαιος! Είναι ξεκάθαρο οτι μιλάει φυσικά για το funel και προσπαθεί να περάσει το μήνυμα οτι ο τύπος που το έγραφε, τα έπαιρνε κανονικά για να θάβει τον Λιακόπουλο. Όχι οτι ο τύπος είναι ρόμπα ξεκούμπωτη και σηκώνει μεγάλο δούλεμα…

Ακούστε ατάκες…

Αυτούς όλους που κάνουν περίεργα πράγματα πρέπει να τους εντοπίσουμε και να τους βγάλουμε στην άκρη…

Μάλιστα. Με το “περίεργα πράγματα” φυσικά, εννοεί ότι πάει αντίθετα με αυτά που θέλει να περάσει ή με ότι κριτικάρει της μπούρδες που ξεστομίζει.

Η κυβέρνηση έχει βάλει τα τσιράκια της…-… που, “αναγκασμένο” πλέον, το κράτος θα πει, ααα, όλοι πρέπει να είναι φανεροί.

Μα ναι, όλα είναι μια συνομοσία ενάντια στον Λιακόπουλο και στον ελέυθερο λόγο απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων. “Μέσα σε μια νύχτα” θα κλειδώσουν το Ιντερνέτ συνεχίζει να λέει, άσχετο πόσο αδύνατον είναι αυτό και πόσο πολύ δείχνει την άγνοια του για το πως λειτουργούν τα πράγματα.

Το πιο χαρακτηριστικό απο αυτά που λέει

Εαν δεν περιχαρακώσουμε την ελευθερία του λόγου…

Α ρε “ελληνορθόδοξε” κρυπτοφασίστα Λιακόπουλε, ξεχάστηκες για λίγο και έδειξες το πραγματικό πρόσωπο σου ε; Αυτή είναι λοιπόν η πρόταση του; Να μειώσουμε την ελευθερία του λόγου ώστε να μπορεί να επιζήσει η “ελευθερία του λόγου”…που θα συμφέρει τον Λιακόπουλο, και κάθε Λιακόπουλο.

Είναι απίστευτο πόσο υποκριτικό είναι να βλέπεις το άτομο, το οποίο ξεδιάντροπα επιτέθηκε στην ίδια ελευθερία που υπερασπίζεται, με αποτέλεσμα ένα εντελώς αθώο άτομο να περάσει τον Γολγοθα, να φτιάχνει βιντεάκι με τίτλο “SOS ELEFTHERIA STO INTERNET“…πραγματικά αηδιαστικό.

Θέλετε κι’αλλη υποκρισία. Έχει βάλει και τα σχόλια του βίντεο σε moderation ώστε να μην φαίνεται τίποτα άσχημο απο κάτω (Σοβαρά, δείτε το, ούτε ένα κακό λόγο δεν έχει και από τα 6000 views υπάρχουν μόνο 6 σχόλια). Σιγά μην αφήσει το δικό μου σχόλιο να περάσει δηλαδή…

Αυτό είναι φυσικά το καλό με τα blogs, μπορώ να τον σχολιάσω όσο του αξίζει και δεν μπορεί να με φιμώσει όσο και να προσπαθεί.

Α ναι, ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα με αυτό το βιντεάκι (εκτώς απο τις απίστευτα άκυρες συνομοσιολογικές θεωρίες) είναι το γεγονός οτι λέει το ίδιο πράγμα 3 φορές. Απλά ξεχνιέται που και που και αρχίζει να μιλάει για κάτι εντελός άσχετο και μετά όταν επανέρχεται, έχοντας ξεχάσει τι είπε 20 δευτερόλεπτα πιο πρίν, το ξαναλέει.

Ρόμπα Λιακόπουλε, νομίζεις οτί το “Ιντερνέτ” είναι το ίδιο πράγμα με την τηλεόραση, στην οποία μπορείς να αγνοείς τον αντίλογο; Ετοιμάσου για μεγάλο μπουγέλο όταν αποφασίσεις να γίνεσαι τακτικός στα μέρη μας. Ξέχνα αυτά που ήξερες…

[coolplayer width=”355″ height=”288″ autoplay=”0″ loop=”0″ charset=”utf-8″ download=”1″ mediatype=”swf”]
Liako2
[/coolplayer]