Ό,τι να'ναι όνειρο

Ακόμα ένα, αλλα αυτή τη φορά αποφάσισα να το καταγράψω όσο ακόμα το θυμάμαι τουλάχιστον (και αυτό δεν είναι πολύ)

Ονειρευόμουν λοιπόν ότι είμουν στην δουλειά και για κάποιο λόγο είχα πάει μια βόλτα από τα άτομα υποστήριξης τρίτου επιπέδου (Servers κλπ). Για κάποιο λόγο, ο δρόμος για να πάω εκεί, έμπαινε μέσα σε ένα υπόγειο απο το οποίο ξεκίναγε μια διεστραμένη σκάλα που πήγαινε προς τα πάνω, δεξιά, αριστερά και ανάποδα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να πηδήξω στην διπλανή “αδελφή” σκάλα όταν δεν μπορούσα να προχωρήσω άλλο λόγο βαρύτητας.

Τέλος πάντων με τα πολλά έφτασα στο δωμάτιο των τεχνικών και εκεί βρήκα μόνο έναν. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήθελα αλλά για έμεινα να περιμένω να έρθουν και τα υπόλοιπα άτομα. Σιγά σιγά άρχισαν να μαζεύονται και σε μικρό διάστημα το δωμάτιο είχε γεμίσει μα τεχνικούς οι οποίοι αράζανε όπου βρίσκανε. Σε καναπέδες, στο πάτωμα, πάνω σε άλλους τεχνικους κλπ.

Έγω είχα αρχίσει να μιλάω σε έναν για το πρόβλημα που είχα και για κάποιο λόγο καθώς του μιλούσα είχα αρχίσει να προσέχω ότι ο άλλος τεχνικός στον οποίο ακούμπαγε είχε αρχίσει να τον χαϊδεύει, ή μάλλον έπρεπε να πω “την” γιατί είχα αρχίσει να προσέχω οτι ο τεχνικός ήταν στην πραγματικότητα γυναίκα, και πολύ όμορφη μάλιστα. Κάι όπως αναρωτιώμουν γιατί δεν το είχα προσέξει νωρίτερα αυτό, η τεχνικός διέκοψε την συζήτηση μας για να να κάνει πεολειχία στον άλλο.

Ψιλοσοκάρισμένος απο την όλη κατάσταση, βγήκα απο το δωμάτιο τους και απ’εξω πέτυχα έναν συνάδελφο από το δικό μου τμήμα. Του λέω ψυθιριστά “Ρε συ, αυτοί εκεί μέσα το κάνουν…” και αυτός τότε φωνάζει δυνατά “Σοβαρά ρε; Κάνουν σεξ εκεί μέσα;” Με το που το φώναξε αυτό, ένα άτομο απο διπλανό δωμάτιο βγήκε τρέχοντας και μπήκε μέσα στο δωμάτιο των τεχνικών και εγώ έφυγα τρέχοντας απο την άλλη.

Μετά απο λίγο καιρό (Δεν εχω ιδές πως έγινε το Downtime στο όνειρο μου), νοιώθωντας ένοχος που τράβηξα την προσοχή πάνω τους, πήγα για να ζητήσω συγνώμη. Βρήκα την γυνάικα-τεχνικό να κάθεται πάνω στην περίεργη σκάλα με μερικές φίλες της. Όταν προσπάθησα να τους μιλήσω, οι φίλες της προσπάθησαν να με διώξουν αλλά όταν είπα οτι ήρθα να ζητήσω συγνώμη η τεχνικός τις έδιωξε και μπόρεσα να πλησιάσω.

Φάνηκε να δέχεται την συγνώμη μου και μάλιστα ήταν πολύ φιλική, σε σημείο να μου βγάλει τα μαλλιά απο το πρόσωπο καθώς μιλούσα (μια πολύ συμβολική κίνηση, για όσους το έχουν προσέξει). Αφότου ζήτησα την συγνώμη μου έκανα να φύγω αλλά στον δρόμο έπεσα πάνω στον άλλο τεχνικό μαζί με ένα φίλο του.

Αυτός, μου είπε ένα πολύ αγριωπό “Φύγε”. Προσπάθησα να του εξηγήσω οτι ήθελα να ζητήσω συγνώμη αλλά με το που έκανα να μιλήσω μου επιτέθηκε. Του έριξα μια γροθιά που τον έκανε να οπισθοχωρήσει αλλά ο φίλος του αποφάσισε να μπεί στον καβγά. Εγώ προσπαθούσα να τους εξηγήσω οτι δεν ξέλω καυγά και ότι εαν πραγματικά το θέλουν ας μου έρθουν ένας-ένας και εκέινη την στιγμή…ξύπνησα.

Συμπέρασμα; Έχω πολύ καιρο να γαμήσω…