Αντε βρε παιδιά

Η ειδοποίηση μου για το εαν πήρα την δουλειά στη Sega μεταφέρθηκε απο την προηγούμενη εβδομάδα, στο βράδυ της Τετάρτης, στο σήμερα.

Ε άντε!

Αρχικα μου είχε πει ο Joan ότι θα με ειδοποιήσει μέσα στις επόμενες 2 μέρες. Μετά ο Scott (ο Agent μου) μου, αφότου του έστειλα ενα email την δευτέρα, είπε οτι θα ξερουμε μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.
Ε η Τετάρτη ήρθε, βράδιασε, ξημέρωσε, ο Μελάς μου είπε οτι θα με ειδοποιήσουν την Πέμπτη, δεν με ειδοποίησαν, και σήμερα τελικά έστειλα ακόμα ένα mail στον Scott που μου είπε οτι του είπαν οτι θα ξέρουμε σήμερα

Έχω σκάσει!

Όπως και να έχει, σκοπεύω να δηλώσω την παραίτηση μου απο τον Φωκά μέσα στην επόμενη εβδομάδα και μετά να προσπαθήσω να αποτελειώσω το zabbix.
Είμαι πολύ περίεργος να δω τι αντίδραση θα έχουν. Στο λεωφορείο σήμερα σκεφτόμουν φάσεις να με ρωτάει ο Πασχαλίδης τι θα ήθελα για να μείνω και να του δίνω μια απάντηση του στυλ

“Θέλω 1100 ευρώ, να έχω ελευθερία κινήσεων, να μου συμπεριφέρεσαι σαν συνεργάτης και να παίρνω μέρος στις αποφάσεις αγορών. Μόνο εαν δέχεσαι αυτούς τους όρους θα το σκεφτώ, αλλιώς δεν πειράζει, έτσι και αλλιώς θα έφευγα”

Χεχε, ναι κααααλά Κώστα.
Μ’αυτό το πλευρό να κοιμάσαι που ο Πασχαλίδης θα κάνει καν τον κόπο να σε ρωτήσει τι θα ήθελες. Το πιο πιθανό είναι να πει ενα ΟΚ σαν να μην τον ενοχλεί καθόλου που φεύγω. Πιστεύω πάντως μια καλή συστατική επιστολή να μου δώσει, ειδικά αφότου του παραδώσω τον zabbix.

Τις προάλες έλεγα στην Αγγελική να ζητήσει επιτέλους αυτά που αξίζει (κάπου 1000 ευρώ το λιγότερο) ή να απειλήσει οτι θα φύγει. Ε, έκλασε μέντες!
Αυτό το κορίτσι δεν έχει καμία επίγνωση των δυνατοτήτων της και της εκμετάλευσης που της κάνουν εκεί μέσα. Εδώ όλη την ώρα την βάζουν να δουλεύει απο το σπίτι και κάνουν σαν να μην τρέχει και τίποτα. Και αυτή η βλαμένη συνεχίζει να φοβάται τον Ανέστη και να αγχώνεται όταν ο “καημενούλης” δεν βλέπει internet και…χέστηκε η φοράδα στ’αλώνι.
Α ρε θύμα Αγγελική. Θα το καταλάβεις πολύ αργά όμως…

Τέλος πάντων. Σημασία έχει να πάρουν τηλέφωνο απο την Sega